En unik position

Genom vår unika position, där vi samlar kompetens och konsulter från alla våra partnerföretag, har vi hittat ett arbetssätt som gynnar både våra kunder, partnerföretagen och konsulterna.

vägen till framgång

Vår väg till framgång är att kombinera olika konsult- och rekryteringsföretags styrkor och verksamhetsinriktningar. Vi känner dessa styrkor väl och resultatet blir snabba, effektiva och träffsäkra leveranser oavsett dina behov.

Bland våra partnerföretag märks till exempel Meritmind, Amendo och Academic Search – samt en rad nischade rekryteringsföretag utvalda för sin expertis inom ett visst segment. På så sätt når vi både brett och djupt och kan leva upp till vårt löfte: En motpart – hela konsultmarknaden.

En trygg partner – för våra kunder, partnerföretag och konsulter

För våra kunder innebär det enkla och okomplicerade leveranser, precision i urvalet och kvalitet och trygghet genom hela uppdraget. Våra partnerföretag får ytterligare en kanal för sin verksamhet och en trygg samarbetspartner i Wepartner. I och med att vi har hand om kundkontakt och avtalsskrivning kan våra partnerföretag också frigöra tid och resurser till sin övriga verksamhet. Sist men inte minst får de konsulter vi hyr ut tillgång till spännande uppdrag hos stora och dynamiska företag, och en tryggad avtalskedja som säkerställer att deras uppdrag sker på marknadsmässiga villkor.

Douglas Carbell, Co-founder, Newr:

"Vi uppskattar att arbeta med Wepartner som ett komplement till våra egna kunder. De är enkla att samarbeta med och erbjuder full transparens i sina uppdrag."

Vill ditt företag bli en del av Wepartner-nätverket?

Kontakta oss